Hippie busje toilettas + wat wat neem ik er in mee.

DSC02795a

Ik was best hard toe aan een echte toilettas. Ik neem wel altijd een make-up tasje mee met mijn spullen maar mijn verzorgingsspullen als shampoo en conditioner nam ik altijd nog in een plastic zak mee in mijn koffer. Dat kan eigenlijk niet dus nu heb ik toch maar eens een toilettas besteld. En niet zomaar eentje.

DSC02805a

De toilettas is in de vorm van een Volkswagen busje en is ook Officially licensed by Volkswagen. De afmetingen zijn 15 x 12 x 32 cm. Di is een aardige grootten voor een toilettas.  Aan de binnenkant zijn twee kleinen vakjes met een elastiek en een groter vak met een rits in de zijkant te vinden. Voor de rest zit er een rits sluiting aan weerszijden van het dak. Ik vind dit echt een pluspuntje want hierdoor kan je goed zien wat er in zit zonder dat je hem helemaal hoeft door te rommelen. Aan het begin van het dak zit een klittenbandje waarmee je hem volledig kan dicht maken. Hij is er in vier kleuren: blauw, roze, oranje en rood. Op de webshop waar ik de mijnen heb besteld zijn echter op dit moment maar twee kleuren te bestellen. Blauw en oranje. De mijnen kocht ik bij ffshoppen.nl. En kosten € 22,90 + € 3,95 verzendkosten. Dit is niet goedkoop voor een toilettas maar voor dat geld heb je dan wel echt een leuke.

DSC02814a

Nou zijn jullie natuurlijk nog benieuw hoeveel er ingaat hé? Nou dat heb ik even uitgeprobeerd voor jullie. De inhoud die jullie hier zien is wat ik ongeveer mee neem op reis al verschilt de inhoud per reis. Soms giet ik nog wat van mijn producten in reis flesjes zodat je niet de hele fles mee hoeft te nemen maar dat heb ik nu  niet gedaan. Er gaat in: 1) wallenstick van Garnier 2) make-up remover van kruitvat 3) Andrelon care en repair beschermende crème 4) Mat&messy spray van Lóreal Paris 5) Hair repair mask van it’s coco 6) Dove voedende crème 7) Sensodyne tandenpasta gentle whitening. Als je nog een tandenpasta zoekt die je tanden echt witter maakt moet je deze maar eens proberen. Ik heb veel witter makende tandenpasta’s geprobeerd maar dit is de eerste die werkt. 8) Haar elastiekjes clipjes en speldjes 9) tandenborstel 10) bamboe haarborstel van Zenner. 11) scheermesje 12) zonnebrand spf 15 van Etos. Deze gebruik ik in het voorjaar en de winter. In de zomer gebruik ik een hogere spf. 13) Jhon Frieda dream curls conditioner 14) Jhon Frieda dream curls shampoo. Als je net als ik aardige slag en krullen hebt moet je deze shampoo eens proberen. Ik heb echt heel veel shampoos geprobeerd maar ben nog nooit zo blij geweest met een shampoo als deze. 15) Dove deodorant sensitieve. 16) G&W dode zee gezichtsschuim 17) Fa shawor lotion 18) wattenschijfjes en stokjes 19) Dove mini bodylotion.
Jaja dat  is best veel voor 1 toilettas. En nee ik heb me niet helemaal dood lopen trekken voordat de rits dicht ging, hij ging gewoon gemakkelijk dicht.

DSC02817a

Waar vinden jullie dat een toilettas aan moet voldoen? En wat vinden jullie van deze?

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 46 = 55