Mijn zondag van 19 januari 2014

Denk maar niet dat ik mijn blog een beetje aan het verwaarlozen ben omdat ik nu al lang geen bericht meer online heb gezegd. Ik ben juist heel erg hard aan mijn blog bezig geweest. Ik heb namelijk al sinds ik mijn blog echt ben opgestart een ruzie met de lay out van mijn blog. Ik vond alles wel leuk maar niks pakte me echt. Ik heb nu een klad opgezet waarvan ik denk dat hij me heel erg lang gelukkig kan maken. Daar ben ik heel erg veel mee bezig geweest de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie snel mijn nieuwe lay out kunnen zien.

Voor de rest had ik als uitdaging voor 2014 een uitdagen om twaalf keer een online bestelling plaatsen bij twaalf verschillende webwinkels. Mijn eerste bestelling van januari heb ik donderdag geplaatst en vrijdag binnen gekregen. Zoals jullie in mijn wish list van december 2013 konden zien had ik daar een zilver veertje als helix piercing opstaan. Nou die heb ik nu besteld en binnen gekregen. Ik vind met internet bestellingen het altijd een beetje een verassing wat je nou besteld hebt. Toen ik de envelop opende was ik aangenaam verrast. Het veertje ziet er namelijk veel mooier en eleganter uit als op de foto van de website leek. Hij is kleiner als dat ik dacht en daardoor zit hij veel mooi in je oor. Ook de afwerkingen zijn veel kleiner en de structuur op het veertje is echt tot in de puntjes afgewerkt. De piercing zelf is 8 mm lang en is van zilver en chirurgisch staal gemaakt. Het veertje zelf koste € 9,95 en daar kwam nog een verzendkosten van € 0,95 bij. Ik ben echt heel erg blij met deze bestelling geweest.
Ik ben ook zeer tevreden over het bedrijf zelf. De website is http://www.sparklingsieraden.nl/. Ik had er zelf nog nooit van gehoord en daarom vond ik het een beetje een gok. Maar de mensen van de webshop zijn snel. Binnen een uurtje kreeg ik al een mailtje in mijn mailbox binnen dat mijn bestelling op de post was gedaan en dat ik hem normaal na 1 werkdag kon verwachten. Dit klopte ook want vrijdag lag hij al bij mij in de brievenbus.

En voor de rest heb ik al een week de kriebels in mijn voeten en heb ik zin in elke gelegenheid die me van huis kan drijven. Zoals jullie weten zit er een mooie wintersport op me te wachten waar ik me elke dag meer op ga verheugen. Maar daarvoor ga ik ook al een weekje weg van huis. Het is wel voor school voor een stage in Groningen maar ook hier verheug ik me op. Vandaag heb ik ook al de eerste blog berichten ontdekt van mensen die hun zomervakantie plannen (ja nu al!). Hier kreeg ik nog erger de kriebels van om ook eens naar een paar landen te bekijken waarvan het leuk zou zijn om naar toe te trekken. Afgelopen zomer ben ik naar Engeland geweest in combinatie met schotland en het was geweldig! Altijd als we hoorde dat we naar een land zouden gaan waar het zou kunnen regen dacht ik altijd bij voor baad al dat het net Nederland zou zijn. Nu ik ouder ben geworden word de trekkracht naar dat soort landen alleen maar groter. Mij lijkt Ireland een mooi land om deze zomer een bezoekje te geven. Maar onze vakantie kan een week van te voren nog veranderen. Onze planningen zijn vaak een beetje impulsief.

Voor de rest was het een hele relaxte zondag. Die heb ik niet zo heel erg vaak. Normaal maak ik stapels met to do briefjes omdat ik al mijn tijd nodig heb en eigenlijk nog meer. Vandaag heb ik tijd over (als je niet naar mijn kamer opruimen, huiswerk maken, verslag schrijven en andere dingen kijkt). Ik ben zelfs eens een keer extra vroeg naar bed gegaan om eens een keertje een mooi boek te pakken. Ik had een echte zondag dus!

watermerk 1

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 × = 12