Mijn wishlijstje voor 2015

compleet

Ik heb weer eens wat te wensen hoor. Mijn hoofd ging weer eens een keertje bol staan van al de dingetjes die ik al lang (of juist kort) wil hebben. En nu de lente op komst is heb ik alleen nog maar meer zin om mijn style weer een keertje aan te passen.

1. Ten eerste deze rugzak. Ik houd van rages die uit het buitenland komen. Toen ik twee jaar geleden voor het eerst ging oppassen in Finland zag ik dat het daar al een dikke rage was en zag ik de tas daar ook voor het eerst. Nu begin ik ze ook voorzichtig zien op te ploppen hier in Nederland. De rugzak is alleen wat duur namelijk € 109,95 voor een rugzak met een 17 inch laptop vak. En mijn laptop is 17 inch. Heb je een een rugzak met een laptop vak nodig die minder inch is dan is hij ook meteen een stuk goedkoper. Twee weken geleden is mijn andere rugzak waar ik al twee jaar mee rond loop uit elkaar gevallen dus ik heb dringend een nieuwe nodig. En hij is ook nog eens water afstotend. Ook wel zo fijn aangezien ik heel erg veel reis en vaakzat met mijn laptop in mijn rugzak door de regen dwaal. Ik ben alleen nog niet helemaal over de kleur uit. Je hebt namelijk mega veel keuze maar het word denk ik gewoon een zwarte voor mij. Dus deze Fjäll Räven rugzak

2. Deze zomer ga ik voor peach en coral. Ik houd ervan als dingen niet kei hard zijn maar in de zomer mag het wel een beetje vrolijk opvallen. Ik heb tot nu toe alleen nog maar nude kleurtjes voor zowel mijn nagel als mijn lippen. Daarbij ben ik niet iemand die elke dag haar nagels bij wil werken dus gel nails nagellak werkt voor mij altijd wel het besten. Dit is de topcoat en het kleurtje Malibu Peach van Sally Hansen. Voor €11,99 per stuk o.a. te koop bij Douglas en etos. Elk flesje bevat 14.7 ml dus dat is aardig veel.

3. Hardloop schoenen. Dit begint gewoon een keertje noodzaak te worden omdat het rennen op mijn oude all stars niet zo goed is Er zit namelijk geen demping in de zool. Ik weet alleen nog niet welke hardloopschoenen. De schoenen van het plaatje hierboven komen in ieder geval van de Perry.

4. Vanz met aztec print. Deze wil ik al heel erg lang maar deze is van een oudere collectie en niet meer te koop. Afgelopen jaar is er wel een nieuwe variant van uitgebracht maar die was groten deels ook grijs en vond ik daarom niet zo leuk. Ik wil deze lente en zomer wat meer gekleurde schoenen en printjes in mijn schoenen collectie en ik hoop dat dit de eerste is 🙂 (deze schoen kwam van ebay maar is inmiddels al verkocht)

5. Deze toilettas. Jaja dat klopt. Ik typte toilettas. Het is een toilettas in de vorm van een hippie busje. Van de zomer zag ik er iemand in Engeland mee rond sjouwen op de camping. Ik heb al een klein perfect make-up tasje gevonden die reuze fijn is voor op reis maar meer als je make-up je tandenborstel een deodorant past er niet in. Daarom zou ik nog graag een grote willen voor mijn haarstyling’s producten, shampoo, zonnebrand en al de ander dingen die je mee sleept op reis. Het is een grote toilettas en hier zou ik makkelijk genoeg aan hebben. Je vind hem hier. Deze kost €25,95.

6. Deze sjaal!!! Hij komt van de Zara en valt onder de nieuwe collectie ss15. Toen ik de winkel binnen kwam lopen en hem zag liggen werd ik meteen verlieft. Hij is alleen voor een sjaal een beetje duur naar mijn idee. Hij is namelijk € 39,95 en dat vind ik nog wat veel. Maar eigenlijk weet ik toch al zeker dat hij binnen kort gezellig bij de rest van mijn sjaals in de kast ligt.

7. Het houten Lotus horloge. Dit is een vrouwen modelletje en daarom wat kleiner en subtieler. Dat vind ik persoonlijk mooier. Ik heb afgelopen zomer al een houten zonnebril gekocht en ben er zo blij mee dat ik nu ook dit horloge wil. Ik kan alleen niet kiezen welk kleurtje ik zal nemen. Welke zouden jullie kiezen? De horloges vind je hier. En kost € 79 euro.

8.Deze lipstick met dezelfde reden als dat ik de nagellak wil. Ik wil graag eens een totaal ander kleurtje als alle nude tinten die ik heb en dit kleurtje is toch vrij subtiel maar wel vrolijk voor de zomer. Ik moet alleen nog een keertje in de winkel kijken of dit kleurtje me ook wel daadwerkelijk staat. Deze lipstick is o.a. bij Iciparis en douglas te krijgen. Lipstick van YSL in de Kleur 23 CORAIL POETIQUE. Deze lipstick kost op de website van Iciparis € 31,06.

9. Ik heb de Zara sinds afgelopen winter een beetje ontdekt. Deze oorbelletjes met ankersluiting komen ook van Zara van de nieuwe collectie ss15. Ik houd zelf nooit zo van parel oorbelletjes en vind ze eigenlijk altijd tuttig bij mij staan. Maar op de een of andere manier heb ik dat niet met deze oorbelletjes. Ik denk omdat ze een speels effect hebben doordat ze onder het oor nog door gaan. De sluiting zelf is van goud en dat draag ik eigenlijk niet maar je ziet het niet bij deze oorbelletjes dus vind ik het niet erg. ze kosten €12,95.

10. Ik heb nog nooit een perfect oogschaduw pallet gevonden met natuurlijke kleurtjes en waar geen glans of shimmer in zit. Maar ik denk dat ik nu het palletje naar mijn smaak heb ontdekt. Het is alleen jammer dat hij niet in Nederland te koop is. Ik ga waarschijnlijk binnen kort naar Engeland maar als dat niet doorgaat ga ik hem zeker bestellen. Omgerekend kost dit pallet ongeveer €30,00 en is van Urban Decay en heet Naked2.

11. En nog iets uit de nieuwe collectie van zara. Dit leuke bloemen blouseje met bloemetjes print. Ik kwam er namelijk achter dat ik eigenlijk alleen maar geruiten blousejes heb dus daar moet verandering in komen. Dit bloesje kost €39,95.

Wat staat er op jullie verlanglijstje voor de komende tijd?

You might like this to

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 10 =