Over greencoconut.nl

In mijn hoofd was er altijd maar één soort kokosnoot. Die bruine, harde, harige kokosnoot. Ik was toen ook wel een beetje gechoqueerd toen ik op mijn eerste verre reis in Indonesië ontdekte dat er dus nog een soort was. Op een terrasje besloot ik eens met mijn 12 jaar gek te doen en kokoswater te bestellen. Er kwam een jonge lokale Indonesische man met een groot hakmes in zijn enen hand en een kokosnoot in zijn andere hand aan. Nog geen meter van mijn stoel begon hij de kokosnoot open te hakken. Het halve sap op de grond en de andere helft er nog in. Rietje en lepeltje erin en klaar is keesje. Wat ik ermee deed moest ik zelf maar zien.

Dit was het eerste moment waarop ik echt verbaast stond van de dingen die ik niet kende. Ik werd verliefd op reizen, ik werd verliefd op andere culture en het belangrijkste natuurlijk werd ik verliefd op die kokosnoot. Zonder dat ik het planden is de kokosnoot een beetje als symbool voor avontuur voor me gaan staan. Als je benieuwd bent waarom ik het A green coconut heb genoemd kun je dit bericht eens bekijken.

Mijn passie voor film, fotografie en en documentern van mijn leven komen hier op A green coconut samen. Have fun chickos x