Wish list december 2013

 

Aangezien de maand december DE maand is om eens goed over je verlanglijstje na te denken heb ik voor jullie mijn eerste verlanglijstje klaar!
De bedoeling is dat ik in de maand december eens opzoek ga naar deze spulletjes en frutsels en kijken hoever ik kom.

1. Om maar meteen met een duur en luxe artikel in huis te vallen heb ik hier voor jullie de Bobbi Brown lipstick uit de Choclate Obsession collectie.
Ik vind een lipstick van een tientje al veel om aan zoiets uit te geven maar toen ik hier een review over las werd ik er door aangestoken.
Alleen de prijs is wat minder aantrekkelijk. De lipstick kost namelijk € 25,-.

2. Deze veertjes vind ik super leuk! vooral het rechter knopje vind ik mooi. Het linker plaatje is een ringetje met een klein veertje er aan en het rechter plaatje is een knopje in de vorm van een veertje. Het zijn beide helix piercings.
Ik denk dat ik er maar één ga bestellen en dat word waarschijnlijk het knopje. Deze kost € 9,95 en is te koop op . Ik kwam op het idee van dit knopje door  foto die ik op pinterest vond.

3. Ik houw sowieso al super veel van een muts in je outfit als het winter is. Deze rood met zwart gebreide muts ben ik gaan zoeken naar aanleiding van (ja weer)  pinterest foto. Ik vind dit nog steeds een super leuke en inspirerende outfit door de simpelheid van de kleren. Een broek, trui, muts en klaar is kees! Toch vervaagt de simpelheid een beetje door de kleuren en de strepen en het haar wat over één schouder is gelegd. Deze muts vind ik ook voor een muts een beetje prijzig maar ik zou het voor deze muts wel over hebben. De muts vond ik na een lange zoektocht op  site. Hij kost € 22,99.

4. Een jas dat is wel duidelijk. Ik weet niet of er een aparte naam is voor dit soort jassen maar ik weet de naam ervoor in ieder geval niet. Daarom zal ik de jas maar even omschrijven. Het is een soort van v-patroontje die uit zwarte en witte v-tjes bestaan waardoor hij een beetje donker grijs lijkt. Het is volgens mij geen vilten stof maar het lijkt er BlueHost优惠码 van een afstand wel op. Ik vond hem eerst een beetje oud bollig maar heb sommig mensen er deze winter al in zien rond lopen. En hoe zij de jas combineren met bijvoorbeeld een muts of sjaal vind ik hem super leuk : ) Ik weet niet precies waar ik hem ga kopen maar heb er al een aantal bij de pull and bear gezien. In totaal heb ik er daar drie bekeken: , ,

5. Ik wil deze winter een paar leuke groten gebreiden truien verzamelen. Deze Roode trui staat daar zeker tussen. Ook wil ik eens een paar nieuwe winkels uit proberen waar ik deze truien ga zoeken.

6. Ik denk niet dat ik dit rokje snel tegen ga komen maar als dat zo is doe ik een vreugde dansje. Deze foto is een van de foto’s die mijn winter looks gaan inspireren! Deze foto staat ook weer op mijn

7. Dit vind ik echt een mooi horloge. Het is een subtiel horloge en niet een mega grootte dikke bling bling die de meeste mensen nu dragen. Het beste van alles is ook nog dat er een landkaart achter zit!! Ik had er eentje gevonden op  maar hij is nu helaas alweer van de webshop verdwenen. Stiekem hoop ik dat hij terug komt dat ik hem vlug kan bestellen!

8. Dr. Martens laarsjes. Ik zie ze deze winter veel. Ik heb er ook over getwijfeld en vind dit soort laarzen al een paar jaar leuk. Ik ben alleen bang dat ze aan mijn voeten heel erg vierkant worden en een beetje te grof. Als ik ze zou kopen zou ik zekerste weten voor de matte zwarten laarsjes met bruine zool gaan.

9. Keeeeeeep cuuup! Ik vind dat elke dag een pakje drinken naar school niet erg goed is voor het milieu. Een beker vind ik onhandig en lekt altijd bij mij. Een flesje water raak ik kwijt dus ik denk dat de keep cup wel een goeie uitkomst voor mij is. En het mooiste van alles, je kan hem aanpassen in de kleuren die jij wilt!!! Je kan de keep cup bestellen op de van keep cup of hij is in een paar winkels te koop. Ik heb de keep cup’s in de winkel Waar gezien in de stad Eindhoven.

10. En als laatste van dit lijstje staat er een leren tas op. Ik zoek een simpele vorm van soepel leer en weet nog niet of hij zwart of bruin gaat worden. Hij moet twee hengsels hebben en voor de rest een smalle bodem en een simpel rechthoekig model.

 

Zo dat was dan mijn wish list van december 2013. Eens kijken wat deze maand me gaat brengen. wat staat er bij jullie op het lijstje? Roept u maar niks kan niet : )

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 17 = 25