What the heck is in my bag

Ik heb twee tassen die ik veel gebruik en één van die twee tassen is altijd wel met me mee. Deze frutsels heb ik in mijn tas.

Mijn tassen. Links is van de H&M. Het KLM kaartje die aan mijn tas werd gemaakt toen ik op uitwisseling ging hangt er nog aan. Ik kan dat er niet af halen. Herinnering hé. En de tas rechts kocht ik in Finland bij . Echt een super leuke winkel waar alles van gerecycled materiaal is gemaakt. De tas zelf is van dekens uit het leger van Frankrijk gemaakt en het hengsel van ene autogordel. Mijn tas koste toen ik hem kocht € 62,50 maar hij staat nu op de webshop voor €125 euro. Maar nog steeds een super fijnen tas en ik vind het nog steeds een echte aanrader.

Het witte boekje met de sterretjes is mijn blog boekje. Hier schrijf ik dingen in op als ik ze niet moet vergeten of echt leuk vind om daar een artikel over te schrijven.
Daarop licht een blikje met Bruynzeel potloden. Ik kan gewoon niet zonder kleur potloden en vind een blikje overzichtelijk.
En daar weer op licht een notitieboekje die ik bij de Happinez kreeg. Hier schrijf ik gebeurtenissen in op als ik ze leuk vind. Of niet, dat kan natuurlijk ook.
Dan mijn geliefde nummerbord etui. Deze heb ik van mijn tante gekregen. Zei heeft hem vroeger gebruikt op school en dat heeft zijn Spooren na gelaten in de etui. Dit is echt een van de spulletjes waarbij ik heel erg vaak stil sta en van geluk mag spreken dat ik hem heb gekregen. Het is een blikken etui in de vorm van een nummer bord uit Hawaï en onder aan zie je de slogan van het land. Love it!
Dit is gewoon een lip vet en die wisselt nog wel eens. Deze is van The North Face en heb ik eens op een klimwedstrijd gekregen. Ik ben iemand die dat dan saai vind en gaat versieren en bij deze heb ik er met fimo een ijsbeertje op gemaakt.
Links ligt een nieuwe aanwinst namelijk mijn zonnebril van hout! Ik had een goedkope zonnebril en was er niet zeker van of er een UV filter in zou zitten. En deze stond al heel lang op mijn lijstje dus besloot ik dat ik van mijn eerste loon wel eens deze zonnebril mocht kopen.
Recht ervan ligt een oud kompas. Ik heb die al ongeveer 10 jaar en sinds ik echt een tas bij me draagt zit hij in mijn tas. Hij heeft het gedaan maar inmiddels wijst hij het noorden niet meer aan. Ik vond hem ooit eens in een zolder laatje nog voor onze zolder omgebouwd werd tot twee kamers. Ik heb hem in mijn tas zitten omdat het een beetje een symbool is voor een vrije geest en over de grens te durven gaan in de naam van avontuur. (oohhhii wat filosofisch)
En daar onder licht een blikje handcrème. Ik heb die gewoon een keertje bij de kruitvat gekocht. Ik vond het zo’n leuke verpakking. (heb je mijn tik weer met leuke verpakkingen)
Nu vanaf recht boven. Mijn zwarte lagen All Stars. Deze heb ik twee jaar en ze zijn zo erg versleten dat ik ze niet meer echt naar school of dat soort dingen aan kan doen. Maar ze zitten in mijn rugzak voor als ik ergens in een bos beland en andere goede schoenen aan heb. Dan wissel ik ze om. Zo 嘉盛集团 blijven mijn andere schoenen netjes en hebben deze nog een doel (Koppie koppie). Daarbij zal ik nooit afscheid van deze schoenen kunnen nemen want ze zijn echt overal mee naar toe geweest. Van vakantie tot uitwisseling tot zeilkamp tot de andere kant van de wereld. Dit is een stukje herinnering.
Daaronder staat een Arizona flesje. Die zit gewoon als water flesje in mijn tas. (En weer die tik, ik vind deze verpakking zoooo mooi)
Daar onder staat een flesje zonnebrand. Ik heb ooit eens een les over huidkanker en zon gekregen en daar voor smeerde ik nooit zonnebrand. Na die les ben ik na de Etos gefietst en zo komt het dat ik nu al twee jaar zonnebrand mee sleep. ‘S winters  gaat hij natuurlijk wel uit mijn tas. Dit is een limeted edition van de Etos met alweer een leuke verpakking.
En dan nog mijn portemonnee. Deze is van de Sacha.
Ojaa en de ondergrond is een van de twee sjaals die ik het meest om en bij heb.

Ik heb er ook vaak nog wat andere spulletjes in mijn tas zitten zoals mijn agenda. Jaa ik gebruik nog steeds een papieren want ik vind dat veel overzichtelijker. Een kleine camera voor als ik mijn Sonyboy niet bij heb. En mijn telefoon en oortjes zitten er ook vaak in.

Ik denk dat mijn het kompas en mijn All Stars iets is wat niet iedereen standaard in zijn tas heeft zitten. Wat zit er in jullie tas wat jullie tas onderscheid van de standaard tas?

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

32 − = 25