Viva la France, mode situaties

Ik ga naar Frankrijk en neem mee…. Kleren! Gho meid verrassend, verrassend. Ik ga een weekje naar het zonnige zuiden en heb dan altijd een gigantische moeite met kleding uit te zoeken om mee op vakantie te nemen. Voor een weekje heb je natuurlijk niet veel nodig en ik ben er dit keer wel aardig uitgekomen. Als ik mijn koffer open sla en voor mijn 外汇交易平台 kledingkast ga zitten probeer ik me situatie’s voor te stellen die ik op vakantie ga mee maken. En daar stem ik dan mijn kleding op af. Ook probeer ik alles een beetje neutraal te houden zodat ik onderling ook weer met mijn kleding kan matchen. En dat alles speel ik dit jaar klaar met maar één paar schoenen want vakantie moet een beetje praktisch blijven.

Those quiet moments

Tekenboek in je hand en in kleermakers zit in het bloemenweiland schetsen. Lekker je vrijen tijd besteden aan papier zonder dat er schermpjes in de buurt zijn. Allen fluitende vogeltjes en het gras dat door de wind gaat fluiten. Leesboek erbij, zonnenbriletje op.

-schoenen: Pull&Bear (zomer 2014)
-Top: Primark (zomer 2014)
-Short: H&M (zomer 2013)
-Bandeau band: (zomer 2014)

For those lemonade days

Een koud glas met condens op de buitenkant. Citroentje aan het randje en gezicht in de zon. Slurpend door een rietje.

-schoenen: Pull&Bear (zomer 2014)
-Top: Vero Moda (zomer 2014)
-Short: H&M (zomer 2013)

Those mornings at the shower.

‘S ochtends opstaan lekker uitrekken en je haar in een staartje. Over je pyjama een lekker groot oversized T-shirt gooien en naar de douche sloffen. Shirt uit en een koude straal water in je nek laten kletteren voor je dag begint.

-schoenen: Pull&Bear (zomer 2014)
-Sjaal: Het Goed (Lente 2014)
-T-shirt: Eco katoen winkel:?

Bare Feet beach

Je stapt vanaf de houten stijger het strand op. Het warme zand wringt zich tussen je tenen door. Je jurk waait mee met de wind. Bukt een keer en raapt een schelp op terwijl je naar de zee loopt. Je laat je jurkje zakken en duikt zo bikini klaar het water in.

-Licht blauw jurkje: H&M (zomer 2013)
-Bikini: H&M (zomer 2013)
-Zwart Jurkje: Indonesië (zomer 2009)
-Bare Feet: Elles (Lente 1997)

Natuurlijk heb ik nog een paar losse dingetjes bij zoals een lekkere warmen trui en een paar All Stars. Nou ja één paar schoenen is me dan niet helemaal gelukt maar deze All Stars reizen overal mee naar toe dus achter laten kan ik niet. En niet te vergeten een oranje T-Shirt want hoe ver je ook van Nederland weg bent met het WK moet je je landje natuurlijk als nog steunen. Mijn koffer is net dicht gegaan en als het even mee zit open ik hem in Frankrijk pas weer.Maar dat betwijfel ik…

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× 2 = 12