Persoonlijk doosje voor je zonnenbril

Nieuwe bril betekend ook nieuw doosje. Nou ja niet nieuw maar wel nieuw design. Ik leuk te mijn brillen doosje op door er een nieuw stofje om heen te maken en te versieren want je bril dragen moet een feestje zijn maar hem uit je tas halen nog meer.

Moeilijk is het zeker niet. Alles wat je nodig hebt is:

– Een brillendoosje
– Stof
– Lijm
– Een schaar
– Versiersels (ik gebruikte alleen leer maar denk aan kraaltjes, lintjes en andere frutsels)

Het eerste wat je gaat doen is de stof afmeten. Dit doe je door het begin van je stof tussen je brillendoosje te klemmen. Vervolgens draai je de stof om het doosje heen en knip je de stof af zo dat het einde van de stof het begin ongeveer 1 cm overlapt. Dan smeer je de boven en de onderkant van je brillendoosje in met lijm. De stof die nog steeds aan één kant in het brillendoosje geklemd zit draai je nu strak om je doosje heen. Als je een rond doosje hebt is het niet te vermijden dat je vouwtjes krijgt aan de zijkant. Zorg dat je de stof vouwt zoals je het 搬瓦工评测 hebben wilt en plak het daarna vast. Als de stof aan alle kanten zit vast geplakt kan je het doosje openmaken. Er steekt nu nog stof over de rand uit. Knip dit gelijk met de rand van je doosje. Nu kun je hem nog verder versieren als je wilt. Ik heb een drukke stof gekozen dus ik heb er niet meer heel erg veel aan versierd. Wat ik nog als extra versiersel heb gemaakt is een leren vlechtje. Van een stuk leer heb ik drie dunnen reepjes geknipt en dat gevlochten. Dit heb ik even later over het doosje heen geplakt en ook weer gelijk geknipt met de rand van het doosje.

links zie je hoe het doosje open eruit ziet. Ik heb de stof precies met de rand van het doosje gelijk geknipt. Toen ik mijn bril kocht heb ik toen ik thuis kwam mijn bril meteen gemerkt. Ik brandje in het linker pootje een klavertje vier. Dit heb ik ook in het brillen doosje gebrand zoals je recht ziet.

En dat is alles dan is je doosje al klaar! Super simpel dus.

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

96 − 91 =