‘Nice to meet you’ tag

Na twee jaar een blog in mijn hoofd te hebben gehad besloot ik er maar eens werk van te maken. Dat heb ik niet alleen gedaan. Zeker niet. Gert- jan heeft mij goed geholpen. Dus hier 外汇交易平台 aanschouw, mijn persoonlijke blogje waar ik blog over dingen die ik leuk vind en me bezig houden. Hier heb ik even een ‘nice to meet you’ tag ingevuld om me even voor te stellen.

Age: 16


Best friend:
Met Lisa heb ik heel erg veel contact maar ik zou geen een van mijn dinnetjes willen missen : )
Chore you hate: De afwas. Zeker weten. Elke avond weer opnieuw. Denk nu niet dat wij geen afwasmachine hebben. Gelukkig wel maar bakpannen, groten broodtrommels en hout mogen er niet in. Elke avond vind je me dus met mijn handen in een afwas bak : (


Dreamhouse:
Een huisje ergens in een mooi natuurgebied of bos en dan van binnen mint, of bordeaux rood. En dan een muur met planken bekleden en van die oude blikken reclame borden er op en overal foto’s
Essential start of your day: De gordijnen open doen. Geloof het of niet maar zodra die open zijn kan ik makkelijk uit mijn bed komen. Al valt dit soms in de winter tegen. Dan werkt het alleen als vorst op de ruit zit.


Favorite colour:
Ik heb niet perse een favoriete kleur. Tegenwoordig hang ik wat meer naar de donker kleuren toe. Het moeten wel kleuren bij mij zijn en niet saai zwart wit. Maar als ik dan een favoriete kleur moet noemen heb ik er twee, licht blauw, leger groen.


Gold or silver:
Nou als jullie het dan echt zooooo graag willen weten, zilver.


Height:
Ik ben 1,60 meter. Dat is niet groot ik weet het ik ben altijd klein geweest maar heb het laatste jaar wel al wat ingehaald.


Insteruments I play:
Ik heb 5 jaar aan muziek gedaan en ben nu blij dat ik er vanaf ben. Het was niks voor mij. Vooral de noten lezen niet. Dit laat ik liever aan mijn broers over die dit met volle overtuiging doen.


Job Title:
schoolier. Ooooh bijzonder.


Life is incomplete without:
Mijn camera, mijn hondjes, een potlood.


Music that you always listen to:
Ik luister eigenlijk veel verschillende dingen. Meestal de liedjes die op de radio zijn. Of liedjes die echt al heeeeel erg lang uit zijn maar ik nog steeds blij van word.


Nickname:
El. Ze geven me niet echt een bij naam. Een vriendin van ons noemt me altijd El. En een vriendin van school altijd kleintje.


Phobias or fears:
Spuiten. Als je me ergens mee op de kast kan jagen zijn het spuiten. Ik haat ze echt. Ik zit nog net op h et punt dat ik reizen bijvoorbeeld belangrijker vind dan de spuit maar voor de spuit zou ik het gerust laten. Als het over is denk ik ooow niks van gevoeld. Als ik dan opnieuw eentje moet gaan halen vind ik het vreselijk. Brrrrrr.


Reason to smile:
Ik vind dat er veel redenen zijn om te lachen al is het maar omdat het gezond is hoe cliché het ook klinkt.


Time you wake up:
Rond kwart over zeven door de weeks en in het weekend ergens tussen negen en tien.


Very important date this year:
26 september 2013. Op deze datum vertrok ik naar indonesië voor mijn uitwisseling. Ik denk er no steeds dagelijks aan terug!


Yummie food you make:
Gegrilde paprika met honing geitenkaas. Mmmmmm! Of brownies samen met mijn neef.

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

43 + = 48