Mijn opvallendste reclames van nu

Naamloos-1

Ik vind reclame verschrikkelijk. Al helemaal als je een film aan het kijken bent. Steeds stoppen. En dan ook nog eens op punten die nergens op slaan. Ik neem de films ook veel liever op. Zo kan je de reclames door spoelen. Een paar reclames vind ik echter wel heel erg leuk. Sommige zijn gewoon grappig en kan je om lachen. Maar sommigen inspireren je ook op de manier waarop ze zijn gefilmd of hoe het filmpje in elkaar is gezet. De manier waarop de boodschap word gebracht of om anderen redens. Hier komen vijf van de reclames die me de afgelopen tijd zijn opgevallen en waar ik even bij stil heb gestaan.

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Deze reclame vind ik vooral grappig. Aangezien wij ook parkietjes hebben en een broertje die er alles voor over heeft om het Mona toetje te veroveren kon ik deze moeilijk weg laten.

Deze reclame vond ik heel erg inspirerend. Ten eerste op de manier waarop ze het hebben gefilmd. De manier hoe het meisje de zon vast houd en als het ware opeet vind ik een van de mooiste scenes uit de reclame. Maar ook de teksten die worden gezegd zijn heel erg mooi vorm gegeven terwijl het maar over iets gaat wat er altijd dagelijks is. Namelijk de zon. Ook hoe de beelden zijn opgenomen vanuit hoeken waar iets voor te zeggen is. Er zitten veel close ub’s in, dit is natuurlijk persoonlijk maar ik vind dat heel erg mooi. Het is echt een bom vol aan persoonlijkheid wat in een reclame ontploft.

http://www.youtube.com/watch?v=nLwML2PagbY

Hier is niet erg veel over te zeggen. Echt een van de beste die ik heb gezien. Het slaat echt nergens op. Dat vind ik trouwens vaak bij auto reclames. Maar hoe verbaasd die kippen er dan bij kijken vind ik echt om te lachen. Een vriend van me heeft dit overigens echt uitgeprobeerd met kippen en blijkbaar houden ze echt hun kop stil als je de rest van hun lijf beweegt.

Dit is eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als bij de auto reclame. Meestal heb ik een hekel aan parfum reclames zo nep en overdreven als ze zijn. Maar deze vind ik ook een beetje iets persoonlijks en ontspannends hebben. Zoals Marilyn Monroe het verteld en de mensen rustig moeten lachen. Het is een sfeervol en ontspannend filmpje. Daarom staat waarschijnlijk een keer met uitzondering een parfum reclame tussen.

En dit is al weer de laatste. Ook deze heb ik genomen omdat hij humor heeft. De manier waarop hij dat bosje groenten pakt en op zijn rug gaat slaan is gewoon een leuk detail die goed is bedacht.

Welke reclames zijn jullie de afgelopen tijd opgevallen? 

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 − 53 =