Een blog over een kokosnoot… Waarom??

Waarom zou je je blog nou weer naar een kokosnoot met een kleurtje vernoemen? Wat maakt het uit of hij groen bruin of geel is. Zelfs al was het een blauwe waar er maar één van bestond in de hele wereld zou het me niks kunnen schelen. Waarom zou je je blog eigenlijk sowieso naar fruit noemen.

Ik begrijp het als je dit denkt. Ik kon maar geen titel bedenken voor mijn blog. De titel moest iets over je blog vertellen. Aangezien ik een lifestyle blog maak over mij persoonlijk was er maar één optie. En dat was je naam. Elles. Het klinkt leuk als blog maar toch koos ik het niet. Elles. Dat zegt uiteindelijk ook niks over je blog. Ja nu weet je hoe ik heet. En dan? Weet je nu waar mijn blog overgaat? Nope. Precies. Het vertelde net zomin iets over mijn blog als een random fruitsoort. Toch phentermine koos ik bewust voor dit fruitsoort en niet voor een andere. Jullie weten dat ik in 2009 naar Bali ben geweest. Ik was zo onder de indruk. Van alles wat je zag, rook, hoorde en proefde. Ik bestelde altijd vruchten sap daar. Vers van de vruchten van Bali af zo tot smoothie gemaakt voor jou. Ja ik heb natuurlijk ook kokosnoot melk besteld. Zo kreeg ik hem. In een glas met stukjes kokos op de bodem. Nee ik was er inderdaad niet meteen kapot van. Het smaakte lekker maar mango was nog steeds favoriet.

Toch besloot ik het een paar dagen later het opnieuw een kans te geven. Ergens zal het me toch wel bevalen zijn.

En dit was het tweede resultaat. Hij werd daar te plekken voor je opengehakt. Ik vond het geweldig. Het gaf me een echt vakantie gevoel. En er was nog iets aan wat ik nog nooit had gezien. Misschien raad je het al. De kleur. Hij was groen. Je kunt je voorstellen dat ik toen ter tijd 12 jaar bijna nooit kokosnoot at. Één of twee keer misschien. Uit de Albert Heijn. En dan open geboord door mijn vader in de garage. En altijd de bruine kokosnoot. Nee nog nooit een groene. Dat was iets nieuws.
Toen ik thuis kwam was het niet zo dat ik wel opeens heel erg veel kokosnoot ging eten. Eigenlijk totaal niet. De foto van hierboven bekeek ik wel vaak. Nog steeds en dat heb ik sindsdien ook altijd gedaan. Pas sinds dit jaar is mijn lievelingsgeur kokos. Als ik kokos ruik word ik al blij. Ook kokos schepijs is een van mijn favorieten geworden.
Nu snap je misschien waarom ik mijn blog naar een groene kokosnoot heb genoemd. Het is een van de mooiste herinneringen die ik heb. En hij zal ook altijd in mijn top 10 blijven. Deze titel zegt net zomin iets over mijn blog als mijn naam voor jullie. Maar voor mij is het wel een persoonlijkheid die voor mijn gevoel bij een lifestyle blog hoort. Ik vond het leuker om een herinnering in de titel van mijn blog te verstoppen dan alleen mijn naam. Vandaar a green coconut.

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × = 10