De kracht van Juli

Juli is voor mij een van mijn lieveling’s maanden van het jaar. Als ik het woord ‘Juli’ hoor voel ik de ochtend dauw van het gras al onder mijn voeten plakken. De eerste warmen zonnen straaltjes van de ochtend die over de bergtoppen heen piepen. Je haar dat wild waait en door de zon steeds blonder word. In de maand juli scheurt er van binnen iets los bij mij. Iets waardoor ik er naar hunker om er weer op uit te gaan. Mijn 港股开户 schoenen aan te trekken, mijn rugzak om en de bekende voordeur achter me dicht te trekken. Iets waardoor ik in de maand Juli mezelf opeens niet meer tegen kan houden en van mijn avontuurlijke kant kan winnen. Iets waardoor ik er perse weer op uit moet. Het maakt niet uit waar ik naar toe ga, dichtbij of ver weg. Als ik maar weg van het bekende kan en weer een nieuw onbekend stukje van deze wereld kan ontdekken. Als ik maar weg van huis kan.

Het is dus ook geen wonder dat ik me op 1 Juli alweer op Schiphol bevind. Straks vlieg ik naar Finland om daar lekker 10 daagjes te gaan werken. Iedereen een super avontuurlijke vakantie toegewenst!

(P.s. Deze foto heb ik afgelopen donderdag in Frankrijk gemaakt. Ik ben een berg opgelopen waar drie kruizen op de top stonden. Een houten wegwijzer schept bij mij al helemaal die avontuurlijke sfeer)

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3