D.I.Y pennen/make-up kwasten houder

pennenhouder-samen-hoofdfot

Misschien is de regelmaat van bloggen wel het moeilijkste op tijd en steeds op dezelfde dagen een artikel online zetten. Gelukkig heb ik er weer eentje voor jullie. En nog wel een D.I.Y. Ik wilde veel van dit soort projecten met jullie delen. Dit is er nog niet echt van gekomen en vandaar dat ik het nu maar eens tijd vond worden om er een met jullie te delen. Het is wel een hele simpele maar onwijs leuk om uit te proberen. Een pennen houder die je naar je eigen smaak kan aanpassen. Ik deel twee variante met jullie die ik heb gemaakt. Want hoe leuk is dit om op je bureau neer te zetten?

Om te beginnen een lijstje met wat je nodig hebt. Bij dit project is dat niet zo veel maar wel heel erg verschillend.
1. Een pot (deze moet wel doorzichtig zijn wil je de inhoud kunnen zien!)
2. Een vulling voor erin. Hier kun je bij denken, koffiebonnen, schelpjes, zand zoals ik. Maar ook aan gedroogde bloemetjes         met zand of ander dingetjes zoals kraaltjes.
3. Eventueel een boterhamzakje. Deze gebruikte ik voor de houder met de schelpjes.

DSC00629adownload full film Burn Motherfucker, Burn! 2017

Dit is de eerste pennenhouder die ik heb gemaakt. Deze pot kocht ik bij sostrene grenes. Hier vind je een shoplog erover. De tekst coffee vond ik wel toepasselijk aangezien ik het leuk vond om er koffieboontjes in te doen. Zodra je die in de pot hebt zitten ruikt je kamer nog wel drie dagen naar koffie. Ik kocht koffieboontjes bij de Albert Hijen van Douwe Egberts genaamd Aroma Rood bonen voor €2,75. Het zakje was 250 gram waarmee ik precies de hele pot vulde.watch movie The Lost City of Z now

DSC00630a

De tweede pot die ik vulde deed ik  met schelpjes van het strand en schelpenzand van de boerenbond. Ik heb alleen aan het vooraanzicht schelpjes gedaan. Je legt de pot op zijn kant en verspreid de schelpjes over de zijde van de pot die op tafel ligt. Dan pak je een boterhamzakje en leg je over de schelpjes heen. Nu gooi je een paar scheppen zand op de schelpjes. Leg je hand tegen de schelpjes aan en stut de schelpjes terwijl je de pot overeind zet. Schep nu de pot zo vol mogelijk met zand en haal voorzichtig je hand weg. Schep de rest van de pot vol met zand. Het boterham zakje zorgt ervoor dat de schelpjes niet onder zand bedolven worden waardoor je ze blijft ziet.

DSC00626a

Natuurlijk is het niet verplicht om je pennen of potloden erin te zetten. Wat dacht je van je make-up kwasten?
Waar zou jij de houder voor maken?
x liefs Elles

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 × = 28