Mijn bestelling van februari en nog wat geurtjes

 

DKNY be delicous parfum

Één van de uitdagingen van dit jaar was elke maand een online bestelling plaatsen bij een andere webshop. Ik dacht even dat ik het bij februari al had opgegeven tot ik een klein testertje uitprobeerde en ik meteen verkocht was. Deze parfum zou en moest ik hebben. DKNY be delicious heb ik donderdag binnen gekregen en wat ben ik er blij mee. Ik ben vaak een beetje laat met dat soort dingen. Iedereen kenden het luchtje al. Het is een lekker luchtje en ik krijg er een lente gevoel bij wat nou prima uitkomt met maart in aantocht. Om dit bericht een beetje op te leuke heb ik een top vijf van mijn lekkerste luchtjes gemaakt.

mexx-flyhigh-parfum

Het eerste luchtje is dan natuurlijk mijn nieuwe aankoop. Het volgende luchtje is fly high van mexx. Deze heb ik van een vriendin van me gekregen. Het is een fris luchtje en te koop bij kruitvat. Dit is ook een low budget als je daar van houd.

Bilt parfum

Ook deze heb ik van een vriendin gekregen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik de naam niet weet. Het merk is van der Bilt. Deze lijkt een beetje op die van fly high. Deze behoort echter tot mijn top omdat hij me mee terug neemt naar herineringen als ik hem ruik. Als ik dit luchtje op doe krijg ik een zomer gevoel van gezelligheid en even geen school terug. In de zomer van 2013 heb ik deze vooral gedragen en ik spuit hem tegenwoordig ook nog regelmatig op. Je ziet alleen niet vlug dat er wat uit is. Deze is volgens mij ook onder de twintig euro.

zwitzal-parfum

Zwitsal. Ik denk dat dit een voorbeeld van een luchtje is waar je van moet houden of niet. De geur hoef ik niet te beschrijven. Die kent iedereen denk ik wel. Ik houd van de geur van zwitsal. Dit is echter wel de enige parfum waarvan ik de lucht een beetje in mijn kleren spuit inplaats van op mijn huid. Zwitsal moet je wel met maten spuiten anders vind ik de geur te sterk worden.

coco's-parfum

En natuurlijk kan je moeilijk je blog naar cocos vernoemen als je niet van coco’s houd. Vandaar ook een parfum met cocos geur. Cocos is denk ik ook weer een geur waar je van houd of niet. Dit is misschien ook wel het goedkoopste luchtje. Voor 100 ml betaal je slechts € 8,- euro. Deze kocht ik in België bij Yves Rocher.

Ik ben geen beauty blogger en ben ook niet van plan om dit te worden. Maar zo af en toe vind ik het wel leuk om iets van mijn style met jullie te delen en daar hoort dit natuurlijk ook bij. Welk luchtje hoort er bij jullie en waarom?

 

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =