Bamboo kam van Zenner

Ik Ben wel een beetje een “groen” meisje. Niet al mijn verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk. Maar als ik iets zie wat biologisch of van natuurlijke producten is gemaakt heeft het bij mij al een streepje voor. Je snapt natuurlijk wel dat toen ik langs de Etos liep en deze Bamboe kam zag liggen er moeilijk voor bij kon lopen!Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

De kam is van het merk Zenner en ik heb hem gekocht bij de Etos. Ongeveer een half jaar geleden zag ik hem al in het gratis blad Mooi van de Etos staan. Ik heb toen al een keertje gekeken of ze hem hadden maar ik kon hem niet vinden. Nu ik hem al een beetje vergeten was hing hij er opeens bij. Hij hing op een apart kartonnen bord waar nog meer bamboe artikelen van Zenner hing. Ook haar elastiekjes al begreep ik niet zo goed waarom dat nou iets met bamboe te maken had. Ik kocht de kam voor € 2,50.

ik gebruikte hem na het wassen van mijn haar. Ik heb laatst gehoord dat je je haar niet mag kammen of boerstelen als het nat is maar omdat ik het niet fijn vind om mijn haar ongekamd op te laten drogen kam ik het toch altijd maar. Nu deed ik dat met mijn nieuwe kam. Hij kamt je haar heel fijn. De tanden van de kam zitten redelijk dicht op je haar. ik vond dit fijn! je haar zit met een goed en is een soort van een geheel geworden en zijn het niet meer allemaal van die lossen plukken. Ook ging het heel lekker naar vers hout ruiken. Ik denk dat het wam doordat ik mijn haar kamde toe het nat was. Heerlijk! Nadat mijn haar was opgedroogd was het ook niet statisch. Dit heb ik weleens als ik het met een plastic kam kam.
Kortom ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst en vind dat hij keurig werk aflevert! :)x

You might like this to

2 reacties

  1. Ik heb nu een bamboe kam van Zenner. Nu kam ik er mee, maar door de splinters van het hout blijven mijn haren er aan hangen en maak ik heel veel goede haren kapot.

    Heb jij hier ook ervaring mee ?

    1. Hey Laura,

      Nee sorry ik heb dit nog niet gehad maar kan me voorstellen dat het kan gaan splinteren. Ook heb ik tegenwoordig een bob dus is mijn haar niet super lang en heeft het bijna geen klitten meer. Hierdoor trek ik niet echt hard aan de kam en zet ik minder druk op de tandjes dus is de kans bij mijn misschien ook kleiner dat het gaat splinteren. Sorry maar ik kan je hier niet mee helpen, wel bestaan er verschillende soorten vernis voor hout. Door een beschermlaag om het hout aan te brengen splintert het hout niet meer. Je kan gewoon een standaard vernis pakken. Deze vernissen hebben ze bij verschillende bouwmarkten en volgens mij ook bij de action. Tips voor je beschadigde haar heb ik niet maar misschien kan je wel het probleem bij de kam op lossen zodat je nog meer beschadigde haren voorkomt. Dat zou jammer zijn. Succes nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 4 =