Mijn eerste smoothie: Mango-limoen-banaan

Deze ochtend startte ik mijn dag met een smoothie. En niet zomaar een smoothie. Mijn eerste zelfgemaakte smoothie. Ja ja je hoort het goed deze blogger had een spontane bui en probeerde ook eens iets uit. Het eeste probleem was dat wij geen smoothieblander-ding hebben. Gelukkig kun je overal iets op verzinnen. Het is een mango-banaan-limoen smoothie geworden.

Nu staan jullie natuurlijk te springen om te weten wat er in die smoothie gaat? Nou dat zal ik jullie eens vertellen.

Voor een hoeveelheid van ongeveer 4 personen heb je nodig:

– 250 ml Biogarde (roer)
– 1 Mango
– 1 Limoen
– 1 Banaan
– 1-2 scheppen gedroogde cranberry’s

En voor de rest heb ik nog een lepel, een maatbeker, bakjes, mes, citroenrasp en een lijpe keukenboor (ik heb het opgezocht. Het is een staafmixer) gebruikt in plaats van een smoothieblander-ding. Ojaa en glazen natuurlijk om te drinken.

Okee nu komt het. Eerst schil je de mango. Daarna snijd je de mango in blokjes. Voor degene met no-mango ervaring, er zit een gigantische pit in een mango. Die moet niet in je smoothie (duhu elles). Daarna snijd je de banaan in plakjes en doe je er ook bij. Vervolgens krap je met een citroenrasp de schil van de limoen af. Dit gooi je ook in de kom. Dan pers je de penis enlargement medicine limoen nog uit en doe je het sap erbij. Wat je als laatste doet is de biogarde en de gedroogde cranberry’s nog in de kom en dan mag je drillen. Dit heb ik met een staafmixer gedaan maar onwaarschijnlijk zullen veel van jullie een smootieblander-ding hebben. Daarna schenk je het in een glas en kan je het nog leuk versieren door er wat cranbeery’s erop te strooien.

En dan ben je klaar. Tadaa aanschouw hier de allereerste Elles smoothie.  Smakelijk drinken! 🙂

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 1