Als er brand zou uitbreken in mijn huis

Vanaf mijn zesde ben ik fan van vossen. Ik riep toen dat ik honderd vossen knuffels wilde hebben. Al snel had ik er heel erg veel verzameld en gekregen. Op het moment dat ik door kreeg dat ik ze niet allemaal tegelijkertijd overal mee naar toe kon slepen begon ik me af te vragen hoe ik ze veilig moest bewaren. Als ik ’s avonds in mijn bed lag begon ik te fantaseren dat ik twee grote bakken gevuld met water 左旋肉碱什么时候吃 op mijn kamer neer kon zetten. Als er dan brand zou uitbreken zou ik ze daar vlug allemaal in stoppen want water brand niet. Nu weet ik inmiddels ook wel dat dat onzin is. Als er brand uitbreekt heb je daar geen tijd voor. Maar waar wel voor? Stel dat je maar één minuut de tijd zou hebben om spulletjes te pakken en maar maximaal tien dingen mee zou kunnen nemen. Wat zou ik dan zo erg koesteren het mee moet?

Continue Reading

De kracht van Juli

Juli is voor mij een van mijn lieveling’s maanden van het jaar. Als ik het woord ‘Juli’ hoor voel ik de ochtend dauw van het gras al onder mijn voeten plakken. De eerste warmen zonnen straaltjes van de ochtend die over de bergtoppen heen piepen. Je haar dat wild waait en door de zon steeds blonder word. In de maand juli scheurt er van binnen iets los bij mij. Iets waardoor ik er naar hunker om er weer op uit te gaan. Mijn 港股开户 schoenen aan te trekken, mijn rugzak om en de bekende voordeur achter me dicht te trekken. Iets waardoor ik in de maand Juli mezelf opeens niet meer tegen kan houden en van mijn avontuurlijke kant kan winnen. Iets waardoor ik er perse weer op uit moet. Het maakt niet uit waar ik naar toe ga, dichtbij of ver weg. Als ik maar weg van het bekende kan en weer een nieuw onbekend stukje van deze wereld kan ontdekken. Als ik maar weg van huis kan.

Het is dus ook geen wonder dat ik me op 1 Juli alweer op Schiphol bevind. Straks vlieg ik naar Finland om daar lekker 10 daagjes te gaan werken. Iedereen een super avontuurlijke vakantie toegewenst!

(P.s. Deze foto heb ik afgelopen donderdag in Frankrijk gemaakt. Ik ben een berg opgelopen waar drie kruizen op de top stonden. Een houten wegwijzer schept bij mij al helemaal die avontuurlijke sfeer)

Continue Reading

Ik ben Elles, en Elles ben ik

startfoto

Zoals ik jullie al eens heb laten weten wil ik graag de mbo stroom gaan doen op het SintLucas in Boxtel. Hiervoor heb ik twee opdrachten opgestuurd gekregen die ik voor 15 maart moet uitvoeren als toelatingstest. De eerste is een presentatie maken over jezelf en hoe kan dat beter als een bericht over jezelf maken op je persoonlijke blog?

Continue Reading

My funtastic day 2 maart 2014

uitzicht-raam

Voor alle Ollandertjes die zoals ik tot vorige week nog steeds op de winter aan het wachten zijn, ik heb hem gevonden! In Nederland hebben we alles behalve winter gehad en hebben mijn handschoenen de hele “winter” in de kast gelegen. Ik heb zelfs sinds een paar weken weer een lente gevoel en was me alweer aan het voorbereiden op mijn lieveling seizoen. Maar binnen één dag is het lentegevoel bij mij toch nog in wintergevoel omgeslagen. En wat is het mooi hier. Zonnetje op je snoetje en de berg af suizen. Het kan niet veel beter. De foto hier boven is mijn uitzicht als ik naar buiten kijk. Een werkelijk waar winterwonderland. Vandaag hingen de wolken zelfs laag in het dal zodat je met de lift boven de wolken uitkwam en je erop neer keek. Als je dan ook nog eindigt met een echte crêpe is het natuurlijk helemaal vakantie!

Continue Reading

Mijn zondag van 19 januari 2014

Denk maar niet dat ik mijn blog een beetje aan het verwaarlozen ben omdat ik nu al lang geen bericht meer online heb gezegd. Ik ben juist heel erg hard aan mijn blog bezig geweest. Ik heb namelijk al sinds ik mijn blog echt ben opgestart een ruzie met de lay out van mijn blog. Ik vond alles wel leuk maar niks pakte me echt. Ik heb nu een klad opgezet waarvan ik denk dat hij me heel erg lang gelukkig kan maken. Daar ben ik heel erg veel mee bezig geweest de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie snel mijn nieuwe lay out kunnen zien.

Continue Reading

‘Nice to meet you’ tag

Na twee jaar een blog in mijn hoofd te hebben gehad besloot ik er maar eens werk van te maken. Dat heb ik niet alleen gedaan. Zeker niet. Gert- jan heeft mij goed geholpen. Dus hier 外汇交易平台 aanschouw, mijn persoonlijke blogje waar ik blog over dingen die ik leuk vind en me bezig houden. Hier heb ik even een ‘nice to meet you’ tag ingevuld om me even voor te stellen.

Continue Reading

The Thankful Project

Knipsela

Ik heb deze tag over genomen van Teske en Van Aline. Dit is de eerste tag die ik doe en als je wilt mag je hem over nemen. Dit is een van de dingen die ik het liefste doe. Herinneringen ophalen en over dingen die ik leuk vind  nadenken en vertellen. Er is voor iedereen een foto een plaats of een plek. Dat is algemeen maar zodra je deze tag invult word het echt iets persoonlijks. Hier lees je de mijne.

Continue Reading

Fotografie laat je de wereld op een andere manier bekijken.

Iets meer dan een maand gelden heb ik een nieuwe camera gekregen voor mijn verjaardag. Ik ben er echt super trots op. Hier in Engeland fotografeer ik veel. Mijn vader legt me nieuwe functies uit en laat me zien hoe je een beeld het best op de foto laat uitkomen. Ik kan best uren fotograferen. Na honderden plaatjes te hebben geschoten berg ik hem weer op. Maar dat heeft weinig zin. Na één minuut haal ik hem alweer tevoorschijn voor een nieuw plaatje die ik in mijn omgeving heb ontdekt. Nu merkte ik vandaag dat als ik zelfs niet aan het fotograferen ben alsnog met fotografie bezig ben. Mijn camera hangt niet om mijn nek. Sterker nog soms is hij niet eens in de buurt. Zelfs dan ben ik constant aan het zoeken in mijn omgeving naar het plaatje. bluehost Zo zag ik vandaag een beeld van brons. Midden op een pleintje. Ook was er een prachtig in brand staande zon. Als ik mijn camera laag bij de grond zou houden en een beetje schuin zou ik een prachtig silhouet tegen de zon hebben. En toen lag ik daar. Een been opgetrokken half op mijn buik en half op mijn zij op de grond. Opzoek naar de beste positie. Niet precies wetend hoe ik daar terecht ben gekomen. En dat terwijl ik niet eens een camera in mijn hand had. En toen ik daar zo lag, midden op een grindpad langs een plein vroeg ik me af waar ik in vredesnaam aan het doen was! Toen dacht ik: ‘fotografie is verslavend. Voordat je het weet zit je er in een mum van tijd er totaal aan muur vast. En hoofdschuddend ben ik opgestaan en lachend doorgelopen.
Continue Reading

Een blog over een kokosnoot… Waarom??

Waarom zou je je blog nou weer naar een kokosnoot met een kleurtje vernoemen? Wat maakt het uit of hij groen bruin of geel is. Zelfs al was het een blauwe waar er maar één van bestond in de hele wereld zou het me niks kunnen schelen. Waarom zou je je blog eigenlijk sowieso naar fruit noemen.

Continue Reading