Drie pootig geluk

Toen ik gister terug fietsten van klimmen naar huis liep er een man met twee hondjes. De man droeg een hoed die me aan een jagershoed deed denken. Hij was zijn hondjes aan het uitlaten. De donker bruinen hond kuierden een beetje in een sukkeldrafje achter zijn baas aan. De andere hond daar in tegen hupste dolblij vooruit. Dit is ook waarom de tweede hond mijn aandacht trok. Hij was wit met zwarten vlekken en en had een wit topje aan zijn staart. Bij elk hupsje wat hij maakte hupsten zijn flap oren en zijn roze tong die uit zijn shadowsocks bek hing vrolijk mee. Toen hij even een blik achterover wierp naar zijn baas leek het net alsof hij heel breed glimlachte. zijn staartje zwiepten ferm op en neer. Het beestje straalde zoveel blijdschap en energie uit dat het me raakten. Het leek alsof hij al het geluk in zich probeerde te zuigen bij elke ademhaling die hij nam. Als of hij van elk klein dingetje genoot terwijl het in feite maar een saai avondwandelingetje over de stoep was die hij maakten omdat het moest. Een dankbaar diertje. En al dat geluk slechts op drie pootjes.

Later nog die avond maakten ik een huiswerk opdracht af voor school. Een snelle tekening van een parfum flesje. En toen mijn hard die avond eventjes een sprongetje maakten omdat ik blij was dat het flesje goed gelukt was moest ik weer even aan de hond denken die zijn linker voorpootje misten. Die hond had meer tegenslag gehad dan de bruinen hond maar leek meer van alles te genieten. En ik genoot daarom nog eens extra na van dit kleinen geluk.

Continue Reading

De nieuwe Disney film Frozen.

olaf-frozen

Ik ben iemand die geweldig veel van animatie films van Disney of pixar houd. Ik kijk zelf heel erg veel comedy’s of romantische films maar als ik echt een goeie Disney film vind is dit voor mij meteen raak. En de kerstfilm van deze winter is Frozen. Ik was in Amsterdam logeren en eigenlijk is dit een bericht dat je meteen moet typen als je terug komt van de film maar aangezien ik in Amsterdam zit komt dit bericht iets later. Na dat we van de film terug waren hebben we er lekker lang over gesproken en informatie van de stemacteurs opgezocht. Ook hebben we de muziek van de film meteen gedownload want my god wat is deze film goed! Ik ben helemaal vol van deze film en vind het geweldig om hem nu met jullie te mogen delen. Ik kan je één ding verzekeren, zodra de film uitkomt staat hij in mijn DVD rekje! En niet gedownload want ik wil het originele hoesje erbij. Berijd je maar voor want dit gaat een lang bericht worden!

Continue Reading

Pinterst Prachten # printjes

79064ba5887748c21956f744fa3

Vandaag heb ik voor het eerst een bericht voor pinterst prachten. Dat is eigenlijk niets meer dan dat ik pinterst plaatjes deel met jullie die ik de afgelopen tijd heb gepind. Deze keer ga ik alleen plaatjes delen met printjes die me de afgelopen tijd zijn opgevallen. Ik ben dit bord ooit eens begonnen omdat ik een achtergrond zocht voor mijn blog. Via pinterst kom je er heel erg veel tegen. Hierdoor ben ik ze gaan verzamelen. Printjes zijn overal en je bent er veel mee bezig. Wat dacht je van kleren kopen, nieuwe gordijnen of handdoeken uitzoeken en je boeken kaften. Ze fleuren veel op en geven je een blij en vrolijk gevoel. Ga zitten en relax want er komt een overload aan printjes aan!

Continue Reading

Mijn opvallendste reclames van nu

Naamloos-1

Ik vind reclame verschrikkelijk. Al helemaal als je een film aan het kijken bent. Steeds stoppen. En dan ook nog eens op punten die nergens op slaan. Ik neem de films ook veel liever op. Zo kan je de reclames door spoelen. Een paar reclames vind ik echter wel heel erg leuk. Sommige zijn gewoon grappig en kan je om lachen. Maar sommigen inspireren je ook op de manier waarop ze zijn gefilmd of hoe het filmpje in elkaar is gezet. De manier waarop de boodschap word gebracht of om anderen redens. Hier komen vijf van de reclames die me de afgelopen tijd zijn opgevallen en waar ik even bij stil heb gestaan.

Continue Reading

Flow book for paper lovers

DSC09459a

Ik moet toe geven dat ik pas een keer in mijn leen een flow heb gekocht. Dat was niet zo lang geleden. Het was de flow van volgens mij vorige maand en hij is nu nog steeds te koop. flow nmr. 7 van 2013. Daar stond dit boek in. Het flow book for paper lovers. Ik vind post sturen, maken en ontvangen ontzettend leuk maar je moet er wel tijd voor vrij maken om het te doen. Nu ik een blog ben begonnen kan ik er nog wel een projectje bij doen. Een postproject. Als start daarvan kocht ik dit book for paper lovers van flow. Hij kost € 14,95 en is bij verschillende boekhandels te krijgen. Ik kocht mijn flow bij de bruna. Hij is dikker als dat ik verwachte. Dit boek draait helemaal om papierwaren en de dingen die je er mee kan doen. Bijvoorbeeld post en postkaarten maken en versturen, DIY enveloppen, adressen labels of een label voor aan je cadeautje. Het boek is niet bedoeld om te bewaren maar om lekker uit elkaar te scheuren en er mee aan de gang te gaan. Bekijk het filmpje maar als je een beetje van de inhoud wil zien!

Continue Reading