Appel- kokos taart

Iedereen kent de NS. En iedereen heeft ook wel doorgekregen dat de NS deze maand 175 jaar bestaat. En de NS gaat dat ook vieren maar pas volgende maand. Ik ben dit jaar ook een beetje als de NS. Mijn blogje bestond vorige week dinsdag 23 september een jaar maar dat vierde ik pas dit weekend. En je viert nou een maal niks zonder taart en kokos. Daarom maak ik gewoon lekker 2 blogspots van taartrecepten snel achter elkaar.

Continue Reading

Appel- bramen taart

boven-af

Ik ging gezellig bij mijn oom en tante eten en ik dacht weetje wat de herfst is begonnen laat ik eens een herfst taart bakken. Ik een leuk receptje opgezocht en aan het bakken gegaan. Opeens staat er: ‘Doe de bramen appel vulling in de kom en leg het deeg erop. Ik heb het drie keer overgelezen maar er stond echt dat het deeg erop moest leggen en niet erom heen. Ik heb me echt meer als een dag afgevraagd hoe je nou weer een puntje taart kon afsnijden zonder bodem.

Continue Reading

zalm- avocadosalade

Met de zonnige dagen heb ik nooit zo veel behoefte aan warm eten. Een salade is dan lekkerder. Natuurlijk moet deze cookqueen nog wel een handleiding gebruiken en trok ik een express vpn 评测 receptenboek uit de kast. Daar maakte ik een beetje een eigen variant op. En als extraatje een super handig tomaten snij systeem. Deze truc ga ik in dit bericht ook onthullen.

Continue Reading

Mijn eerste smoothie: Mango-limoen-banaan

Deze ochtend startte ik mijn dag met een smoothie. En niet zomaar een smoothie. Mijn eerste zelfgemaakte smoothie. Ja ja je hoort het goed deze blogger had een spontane bui en probeerde ook eens iets uit. Het eeste probleem was dat wij geen smoothieblander-ding hebben. Gelukkig kun je overal iets op verzinnen. Het is een mango-banaan-limoen smoothie geworden.

Continue Reading