slackline is voor mij een soort van yoga

voet-foto-links

Ik heb een slackline en op de zomeravonden doe ik niets liever als hem opspannen. Ik ken het slacklinen vanuit het klimmen. In een boulderhal hing er een slackline in de hal. Daar heb ik voor het eerst geslacklined. Die middag heb ik niet veel geboulderd. Drie jaar geleden op Corsica waren en ook twee mannen op de camping aan het slacklinen. Daar ben ik opnieuw in aanraking gekomen met slacklinen. Één zomer later bestelde ik mijn eigen slackline. Vol spanning zat ik de dag erna bij de voordeur te wachten totdat de postbode zou aanbellen. Een beetje ‘ de zalandoman’ gevoel. Dat was de eerste dag van de vakantie en rond 1 uur kwam hij inderdaad aan. Waarom ik slacklinen zo leuk vind? Ik weet het niet maar ik denk dat het dezelfde reden is als dat mensen aan yoga doen.

Continue Reading

Mijn wishlijstje voor 2015

compleet

Ik heb weer eens wat te wensen hoor. Mijn hoofd ging weer eens een keertje bol staan van al de dingetjes die ik al lang (of juist kort) wil hebben. En nu de lente op komst is heb ik alleen nog maar meer zin om mijn style weer een keertje aan te passen.

Continue Reading

De verrassende 5 van de Appiehappie

begin-fotot-a

Als ik ergens blij van word is het als ik weer eens iets nieuws mag uit proberen. Het geeft me een beetje een avontuurlijk gevoel. Daarbij vind ik dat variatie je fris houd en met bijvoorbeeld kleding heb ik vaak de nijging om naar dezelfde winkels terug te keren. Daarom heb ik een nieuwe serie van posts bedacht. Namelijk de verrassende 5. Dit houd in dat ik 5 producten koop die ik nooit eerder heb gekocht. De eerste winkel is de Albert Heijn. Ik ben namelijk net begonnen met mijn nieuwe baantje bij de appie achter de kassa. Hoe toepasselijk om dan de opening te doen met ons ahatje.

Continue Reading

Lente, lente en nog eens lente

narcissen-met-zon

Dat je net die warme rilling over je rug voelt lopen vanwege de zon op je huid. De honden piepend en draaiend bij de deur staan. Al bloemetjes boven de grond uit piepen. Je weer overal zin in krijgt en het gevoel hebt dat je echt iets moet gaan doen. En boven al dat je zonder jas en met een stralende glimlach de deur uit gaat. Camera in je hand en een hondje aan de lijn. Dat is het moment waarop ik zeker weet dat de lente ook dit jaar weer is terug gekomen.

Continue Reading

Aangenaam, Kayleigh

Dit is een stukje van mijn blog waar ik elke maand een vriendin voor uitkies. Zij mag dan een stukje schrijven voor op mijn phentermine blog en dat zet ik online. Het kan over van alles gaan van reviews tot vlogs tot persoonlijk entc. Zij beslissen Geniet er van : )

Continue Reading

Wish list december 2013

 

Aangezien de maand december DE maand is om eens goed over je verlanglijstje na te denken heb ik voor jullie mijn eerste verlanglijstje klaar!
De bedoeling is dat ik in de maand december eens opzoek ga naar deze spulletjes en frutsels en kijken hoever ik kom.

Continue Reading