Mijn wishlijstje voor 2015

compleet

Ik heb weer eens wat te wensen hoor. Mijn hoofd ging weer eens een keertje bol staan van al de dingetjes die ik al lang (of juist kort) wil hebben. En nu de lente op komst is heb ik alleen nog maar meer zin om mijn style weer een keertje aan te passen.

Continue Reading

Mijn eerste mode fotoshoot

DSC02180awatch Sous le même toit 2017 movie now

Ik heb het vak fotografie op school. Ik vind dit echt een heel erg leuk vak. Al helemaal als je lekker een dagje voor je huiswerk foto’s hebt gemaakt en dan ’s avonds op de bank gaat uitzoeken welke je nu daadwerkelijk voor je opdracht in gaat leveren. Eventjes foto’s kijken. De opdracht voor fotografie was deze keer modefotografie. Ik heb met twee vriendinnetjes op een zondag ochtend door een half verlaten Eindhoven gelopen en met 9 paraplu’s rond gesleept. Ja 9. Ik hoorde zodra de stad vol begon te lopen iedereen achter me zeggen: ‘kijk dat meisje denkt vast dat het heel erg hard gaat regenen’. Maar er zijn echt super leuke foto’s uitgekomen waar ik reuze blij mee ben. Ik heb die dag 400 foto’s gemaakt en mocht er van mezelf maar 10 online zetten. Gewoon de 10 beste die ik het mooiste vind. Al vond ik dat ook nog een klus om uit te zoeken want met foto’s selecteren krijg ik altijd een beetje keuzen problemen. Dit gaat een blog spot met weinig tekst worden en vooral kijken dus pak een kop thee en scroll maar eens door mijn fotosessie heen.

Continue Reading

Viva la France, mode situaties

Ik ga naar Frankrijk en neem mee…. Kleren! Gho meid verrassend, verrassend. Ik ga een weekje naar het zonnige zuiden en heb dan altijd een gigantische moeite met kleding uit te zoeken om mee op vakantie te nemen. Voor een weekje heb je natuurlijk niet veel nodig en ik ben er dit keer wel aardig uitgekomen. Als ik mijn koffer open sla en voor mijn 外汇交易平台 kledingkast ga zitten probeer ik me situatie’s voor te stellen die ik op vakantie ga mee maken. En daar stem ik dan mijn kleding op af. Ook probeer ik alles een beetje neutraal te houden zodat ik onderling ook weer met mijn kleding kan matchen. En dat alles speel ik dit jaar klaar met maar één paar schoenen want vakantie moet een beetje praktisch blijven.

Continue Reading