Gifjes maken voor dummies

start-foto-gifjes

Ja hoor dit is een prestatie, ik heb mezelf een gifje leren maken in één avond. En dat terwijl ik echt een dummie ben in dingen die met de computer te maken hebben.  Bij het artikel van Jennie zag ik een Gifje voorbij komen en vond dit zo leeuuk dat ik besloot om het eens uit te zoeken hoe het moest. En hé dit valt echt mee. voor mijn school moet ik veel met design programma’s werken dus ik heb wel een beetje basis kennis maar ook echt niet meer dan dat. Eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat hier wat uit ging komen bij mij maar het is gelukt hoor. En ik denk dat meer mensen dit leuk vinden om te maken alleen niet weten hoe. Het enigste wat je nodig hebt is Photoshop en een heel klein beetje basis kennis maar misschien is dat zelfs niet eens nodig!

Continue Reading

D.I.Y Hair Lightening Spray

Dit was een van mijn voornemens die ik me een paar maanden geleden voor nam. Zo veel mogelijk producten uit mijn verzorgingshoekje gaan vervangen door natuurlijke producten. Nou scheen de zon en heb ik mijn eerste product gemaakt. Een lightening spray die je natuurlijke highlights moet gaan geven. Ik denk dat de truc door citroensap in je haar 老虎证券 te sprayen wel algemeen bekend is. Dit trucje leerde ik van een vriendin toen ik jong was. Sinds dien heb ik het niet meer los gelaten. Zodra de lente zomer tijd voor mijn aanbreekt kijk ik er weer naar uit om met lekker veel citroensap en beach spray aan de gang te gaan. Maar citroensap is niet het enige dat je haar samen met de zon kan blonderen.

Continue Reading

D.I.Y pennen/make-up kwasten houder

pennenhouder-samen-hoofdfot

Misschien is de regelmaat van bloggen wel het moeilijkste op tijd en steeds op dezelfde dagen een artikel online zetten. Gelukkig heb ik er weer eentje voor jullie. En nog wel een D.I.Y. Ik wilde veel van dit soort projecten met jullie delen. Dit is er nog niet echt van gekomen en vandaar dat ik het nu maar eens tijd vond worden om er een met jullie te delen. Het is wel een hele simpele maar onwijs leuk om uit te proberen. Een pennen houder die je naar je eigen smaak kan aanpassen. Ik deel twee variante met jullie die ik heb gemaakt. Want hoe leuk is dit om op je bureau neer te zetten?

Continue Reading

Flow book for paper lovers

DSC09459a

Ik moet toe geven dat ik pas een keer in mijn leen een flow heb gekocht. Dat was niet zo lang geleden. Het was de flow van volgens mij vorige maand en hij is nu nog steeds te koop. flow nmr. 7 van 2013. Daar stond dit boek in. Het flow book for paper lovers. Ik vind post sturen, maken en ontvangen ontzettend leuk maar je moet er wel tijd voor vrij maken om het te doen. Nu ik een blog ben begonnen kan ik er nog wel een projectje bij doen. Een postproject. Als start daarvan kocht ik dit book for paper lovers van flow. Hij kost € 14,95 en is bij verschillende boekhandels te krijgen. Ik kocht mijn flow bij de bruna. Hij is dikker als dat ik verwachte. Dit boek draait helemaal om papierwaren en de dingen die je er mee kan doen. Bijvoorbeeld post en postkaarten maken en versturen, DIY enveloppen, adressen labels of een label voor aan je cadeautje. Het boek is niet bedoeld om te bewaren maar om lekker uit elkaar te scheuren en er mee aan de gang te gaan. Bekijk het filmpje maar als je een beetje van de inhoud wil zien!

Continue Reading