Mijn wishlijstje voor 2015

compleet

Ik heb weer eens wat te wensen hoor. Mijn hoofd ging weer eens een keertje bol staan van al de dingetjes die ik al lang (of juist kort) wil hebben. En nu de lente op komst is heb ik alleen nog maar meer zin om mijn style weer een keertje aan te passen.

Continue Reading

D.I.Y Hair Lightening Spray

Dit was een van mijn voornemens die ik me een paar maanden geleden voor nam. Zo veel mogelijk producten uit mijn verzorgingshoekje gaan vervangen door natuurlijke producten. Nou scheen de zon en heb ik mijn eerste product gemaakt. Een lightening spray die je natuurlijke highlights moet gaan geven. Ik denk dat de truc door citroensap in je haar 老虎证券 te sprayen wel algemeen bekend is. Dit trucje leerde ik van een vriendin toen ik jong was. Sinds dien heb ik het niet meer los gelaten. Zodra de lente zomer tijd voor mijn aanbreekt kijk ik er weer naar uit om met lekker veel citroensap en beach spray aan de gang te gaan. Maar citroensap is niet het enige dat je haar samen met de zon kan blonderen.

Continue Reading

Mijn bestelling van februari en nog wat geurtjes

 

DKNY be delicous parfum

Één van de uitdagingen van dit jaar was elke maand een online bestelling plaatsen bij een andere webshop. Ik dacht even dat ik het bij februari al had opgegeven tot ik een klein testertje uitprobeerde en ik meteen verkocht was. Deze parfum zou en moest ik hebben. DKNY be delicious heb ik donderdag binnen gekregen en wat ben ik er blij mee. Ik ben vaak een beetje laat met dat soort dingen. Iedereen kenden het luchtje al. Het is een lekker luchtje en ik krijg er een lente gevoel bij wat nou prima uitkomt met maart in aantocht. Om dit bericht een beetje op te leuke heb ik een top vijf van mijn lekkerste luchtjes gemaakt.

Continue Reading

Aloë vera het wonderplantje

DSC09551a

Kiek m nou. Hij is van mij, dit wonderplantje. Ik was op vakantie toen mijn broer zijn been open haalde. We waren met een reisgezelschap en een van de medereizigers adviseerde Ward er wat aloë vera sap op te doen. Na dat ze dat had gezegd brak ze een blaadje af van deze plant en smeerde het op de wond. Ik was het daarna vrij snel vergeten tot dat ik in Nederland op een product aloë vera zag staan. En ik ben dan iemand die het niet in product vorm wil. Want wat is er nou beter dan aloë vera in zijn puurste vorm te gebruiken? Precies, niks. Ik wilde een plantje. Toch heeft het nog even geduurd. Tot nu. Deze had ik voor surprise op mijn lijstje gezet en ik heb hem gekregen. Ik wist er alleen nog niet zoveel vanaf. Daarom maar eens even internet om hulp vragen.

Continue Reading