Mijn eerste mode fotoshoot

DSC02180awatch Sous le même toit 2017 movie now

Ik heb het vak fotografie op school. Ik vind dit echt een heel erg leuk vak. Al helemaal als je lekker een dagje voor je huiswerk foto’s hebt gemaakt en dan ’s avonds op de bank gaat uitzoeken welke je nu daadwerkelijk voor je opdracht in gaat leveren. Eventjes foto’s kijken. De opdracht voor fotografie was deze keer modefotografie. Ik heb met twee vriendinnetjes op een zondag ochtend door een half verlaten Eindhoven gelopen en met 9 paraplu’s rond gesleept. Ja 9. Ik hoorde zodra de stad vol begon te lopen iedereen achter me zeggen: ‘kijk dat meisje denkt vast dat het heel erg hard gaat regenen’. Maar er zijn echt super leuke foto’s uitgekomen waar ik reuze blij mee ben. Ik heb die dag 400 foto’s gemaakt en mocht er van mezelf maar 10 online zetten. Gewoon de 10 beste die ik het mooiste vind. Al vond ik dat ook nog een klus om uit te zoeken want met foto’s selecteren krijg ik altijd een beetje keuzen problemen. Dit gaat een blog spot met weinig tekst worden en vooral kijken dus pak een kop thee en scroll maar eens door mijn fotosessie heen.

DSC01988a

Deze en….

DSC02111a

DSC01956a

…deze vind ik er het professioneelst eruit zien.

DSC02224a

Dit is dus mijn paraplu foto projectje geweest. Als ik achteraf naar de foto terug kijk Denk ik dat de foto nog sterker was geweest als ik de gebloemde paraplu links onder en de rode paraplu rechts onder vervangen had door een zwarte of donkerblauwe tint. Maar ik ben nog steeds blij met mijn paraplu resultaat.

DSC02217a

DSC02333a

En dit vind ik een van de leukste foto’s.

DSC02262a

DSC02294a

DSC02258a

En het zou geen mode fotoshoot zijn als ik jullie niet even zou vertellen waaruit de looks zijn gemaakt. De look van Lisa (meisje wat hier op de Groenen auto zit) bestaat uit: Muts(C&A w/2014), Vestje (Mango w/2014), Hempje (sting basic), broek (Vero Moda) schoenen (winkel onbekend).
En de look van Lise (meisje met de rode trui): Muts (Oostenrijk), trui (H&M w/2013) , sjaal (Mango w/2014), broek (onbekend), sokken (H&M w/2014), schoenen (onbekend), jas (Pull&bear w/2013)

En vinden jullie het echt mode foto’s of hadden het ook vakantie kiekjes kunnen zijn? En maken jullie wel eens mode foto’s of heb je nog tips voor mij?

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 × 1 =