Ik heb een gele regenjas

gele-regenjas-rug

Aangezien we het weer nou niet bepaald stralend konden noemen de eerste week van april wilde ik wel eens een keer een regenjas die ook leuk was. Alluwel het de afgelopen dagen dan wel weer mooi was kreeg ik het toch niet uit mijn hoofd. Zowat het hele web heb ik afgezocht en uiteindelijk heb ik er eentje besteld hoor. Een gele regenjas. Ik vind het de laatste tijd weer steeds leuker worden om weer eens echte kleuren te gaan dragen en een gele regenjas kan je wel een echt kleurtje noemen. Daarom doe ik een mini catwalk voor jullie in het bos met mijn nieuwe jas en laat ik nog wat andere gele regenjassen zien die ook leuk waren.

gele-regenjas-zijkant

 Nou ik ben niet zo van de reviews schrijven van de plus en de min punten maar ik ben blij hoor. Deze jas heeft eigenlijk alleen maar pluspunten. Prijs kwaliteit is hij top en hij is ook echt echt echt waterdicht. Je kan hem “oversized” look geven of meer taille door het koortje in de taille strakker te trekken of los te laten. Hij is niet zo felgeel zoals de cliché gele regenjas vaak is maar iets meer richtingzand kleur. Hij heeft groten zakken en een capuchon zonder klepje wat ik ook leuker vind. Ook is de binnenkant wit wat voor mij een eis was van mijn regenjas. De stof is niet zo heel erg dik en soepel.

gele-jas-aan-haakje

Deze Jas komt van de only en kost €49,95. Hij is in meerdere kleuren beschikbaar namelijk donkerblauw, kaki groen, zwart en deze kleur “honey gold”.  Het is dat ik een cliché gele regenjas wilde want de groene was ook heel erg leuk!

collage-klein

1.

Deze komt van de American Today. Deze jas heb ik al vaker mensen mee zien lopen en dat is voor mij vaak een min puntje. Ook is de binnenkant muis grijs en ik wilde gewoon wit. Ik vind het wel een leuke jas en ook deze jas heeft een prima prijsje namelijk €59,95.

2.

Bij zalando heb ik op gele regenjas gezocht waardoor deze naar boven kwam. Ook een leuke maar iets te veel extra frutsels erbij voor mij, ik zocht iets simpeler. Het prijsje was ook net aan de minder leuke kant voor mij namelijk €149,95 van het merk schmuddelwedda.

3.

Deze had een gedeelte eerste plaats en misschien wel gewonnen als ik een rijke tata was geweest maar helaas ben ik dat niet. Deze jas kost namelijk €225,- euro. De kleur van de jas is fel geel en dat vind ik ook nog steeds leuk. Deze jas heeft een oversized look en zilveren knoopjes. De knoopjes op mijn jas zijn dezelfde kleur geel als mijn jas en had zilver misschien nog wel net leuker gevonden. Ook is de jas van veel dikker en steviger materiaal wat ik degelijker vond aanvoelen. De jas is van het merk Stutterheim.

4.

Deze jas is ook van de only en is een leuk voorbeeld van een regenjas in een andere kleur als geel. Deze jas kosten €54,95 en is wat langer als de mijnen van de only.

5

Ook weer van Stutterheim net als 3. Maar helaas ben ik in de tussentijd nog steeds geen rijke tata geworden dus gaat het nog steeds niet gebeuren. Wel leuke kleurtjes navy en mint.

6

Leuke jas en een leuk prijsje €49,95 van even & odd. Wie weet voor als ik ooit nog een regenjas extra wil. De mijnen bevalt me heel erg goed dus dikke kans. Ook op zalando gevonden.

7

Deze jas is van het merk Tretorn. Ook een mooie jas. Volgens mijn glimt deze wel wat meer als de andere jassen maar weet dit niet zeker omdat ik ook alleen de jas online heb gezien. Deze jas kosten €70,-

8

Van het merk rains. Deze had een tweede plaats gekregen. Een mooie jas en ook een oversized look. Deze is bij de outdoor winkel Bever en verschillende webshops te koop. Deze kosten €79,95.

Nou genoeg keuze uit leuke regenjassen toch?

You might like this to

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× 7 = 70